Eros Pour Femme 100 ml & Eros 100 ml Парфюм Versace

Тя - Versace представя новия аромат за жени в допълнение към вече придобилия широка популярност аромат за мъже Eros от 2012 г. Versace Eros Pour Femme е представен в Италия през декември 2014 г. като ароматна съблазнителка на бога на любовта Ерос. Прекрасният златист флакон на парфюма е подписан от парфюмеристите на Firmenich Alberto Morillas, Olivier Cresp и Nathalie Lorson, които заедно са създали новата композиция. 
„Ерос е богът на любовта и целта на кампанията на Eros Pour Femme е да представи съблазняването му и да подчертае силата на женствеността” - каза Донатела Версаче, добавяйки, че снимките за нея са правени в студио Pinewood в Лондон – във водните басейни, в които са снимани филми за Джеймс Бонд. Рекламната кампания е заснета от фотографите Mert Alas и Marcus Piggott. Рекламните лица са Brian Shimansky, известен като лицето на Eros, и Lara Stone, която рекламира Eros Pour Femme, излизайки от водата с бяла рокля и златни гладиаторски сандали. 

Композицията на новия аромат за жени Eros Pour Femme се отваря със сицилиански лимон, калабрийски бергамот и нотки на нар, последвани от сърцевина с дъх на лимон, самбак, жасмин и божур. В основата са сандалово дърво, амброкс, мускус и дървесни нотки. 

Флаконът на Eros Pour Femme е с характерна форма и върху него е изобразена Медуза – символа на марката Versace, с типичните древногръцки мотиви. Той е изработен от стъкло с метални декорации в златист цвят. Флаконът не се предлага в стандартната за парфюми кутия, а в малък калъф, който се отваря отстрани. Той дебютира в Италия през декемрви 2014 г., след което е представен в Европа и целия свят. 

 

Той - Необузданият страстен мъж на Versace съблазнява смело и акцентира с желанията си. Свеж, дървесен и леко ориенталски, ароматът включва ментово масло в съчетание със зелена ябълка, италиански 

16000 лв.