Voile de Jasmin Noir 100 ml

99.00 лв.

Bvlgari представя на пазара новия парфюм Jasmin Noir. Мистериозно тъмната му бутилка вече е любима на много от феновете на марката, също както и дървесно-флоралния му аромат. 

Парфюмът Jasmin Noir е предназначен за жени на възраст между 25 и 40 години, които са склонни да платят по-високата цена в сравнение с предишните издания на Bvlgari. 

Парфюмът е създаден в дуалистичен контраст на мъжествените и женствени нотки. Целта на парфюмерите е била да поставят жасмина като основна съставка на Jasmin Noir, но по много по-различен начин от преди - жасминът е обвит в мистериозните аромати на благородна дървесина. 
Композицията се отваря със сок от зелени растения и цветове на гардения. Сърцевината на аромата включва жасмин, смесен със сатенен аромат на бадеми, а в основата са тъмните нотки на благородна дървесина и тонка. 

Рекламният видеоклип на парфюма е заснет на испанския остров Ибиса, а рекламното му лице е Кейт Мос, която носи скъпа диамантена огърлица на Bvlgari на фона на ясно различимата бутилка на парфюма.