Rose Goldea EDP 90 ml

99.00 лв.

След големия успех на Goldea Bvlgari представя наследника му Rose Goldea през юни 2016 г. При Goldea, „богинята на златото“ бижутерите от Bvlgari насочват фокуса си върху опияняващата сладост на екзотичния иланг-иланг, смесващ се с елегантни бели цветове от жасмин и нероли, докато топлината идва от мускусните нюанси. Bvlgari описват Goldea като „уважение към златото и женствеността, вдъхновени от богинята на златото и красотата на слънцето“.
Rose Goldea The Essence of The Jeweler идва с нова история за аромати, обвита в дъх на рози. Rose Goldea е женствена и съблазнителна, а красотата й е отразена в мекотата на розовите листенца. Alberto Morillas е парфюмерът зад тази женствена композиция, фокусирана върху аромата на нар, комбиниран с дъх на роза и жасмин. Morillas все повече използва нар като ключов нюанс в армоатите си – пример за това е Omnia Coral, също от колекцията на Bvlgari, в който червените плодове се смесват с цветове от лотус и хибискус. 
Нарът стои в основата на композицията на Rose Goldea. Отваряйки се, ароматът донася дъх на роза от Дамаск и жасмин, допълнени от мускус, сандалово дърво и олибанум. Ароматът е много изразителен, с характерни ориенталски нотки.
Rose Goldea се предлага във флакони от 90 ml Eau de Parfum. Флаконът и картонената кутия за Rose Goldea са с женствен розов отенък, а детайлите по горната част на флакона и капачката са цвят на розово злато.