Eau de Lacoste Blanc 100 ml

50.00 лв.

Френският тенисист Rene Lacoste създава първата си риза с къси ръкави през 1927 г. Кодът й е.12.12. ("L" означава Lacoste, цифрата 1 символизира използвания материал "Petit Piqué”, 2 означава, че ризата е с къси ръкави, а 12 е броят на прототипите, създадени преди продуктът да добие окончателния си вид). Lacoste представя три нови аромата за мъже, вдъхновени от ризите с къси ръкави, които фирмата произвежда. Цветовете на парфюмите съвпадат с три от цветовете на ризите – бял, зелен и син. 

Новите аромати за мъже L.12.12. White, L.12.12. Blue и L.12.12. Green имат подчертано спортна нотка, но всеки от тях носи неповторима уникалност. Белият цвят олицетворява опростеността, елегантността и свежестта, синьото е символ на интензивност, мъжественост и живот в близост до водата, а зеленото нови в себе си силния заряд на природата и положителната енергия. 
L.12.12. White е класически флорално-дървесен аромат. Връхните нотки са на грейпфрут, кардамон, розмарин и листа от кедър, смесени с мексиканска тубероза и иланг-иланг. В основата на аромата е чувственият дъх на кожа, велур и кедър. 

Дизайнът на Lacoste L.12.12. е опростен и елегантен, носещ в себе си изтънчеността и символиката на марката. Флаконите са минималистични с логото на марката – известното крокодилче. Материалът от външната страна на флакона напомня за плата на риза с къси ръкави.