by Gucci Made to Measure 90 ml

90.00 лв.

Gucci представя новия аромат за мъже, наречен Made to Measure. Той е предназначен за „земния и изискан мъж, който изисква най-доброто”. Композицията е ориенталски-пикантна, направена „по поръчка” – също като скъп костюм за изискан господин. Тя се отваря с дъх на калабрийски бергамот, тунизийски портокалов цвят, френски лавандула и анасон. Сърцевината на аромата е наелектризиращо пикантна и плътна, включваща в себе си нотки на индийско орехче от Шри Ланка, водна лилия, плодове от хвойна, слива и канела. Основата на аромата е луксозна и изискана – лавандула, пачули, кожа и кехлибар. 
„Нужна е само още една съставка – мъжът. Костюмът е елегантен и стилен само когато собственикът му го е облякъл. Същото се отнася и за парфюма – дъхът на кожа и подправки се съчетава с топлината на кожата и по този начин се разкрива истинския характер и стил на Made to Measure. 

“Made to Measure е представен във висококачествен стъклен флакон, тежък и стилен. Също както всеки ушит по поръчка скъп костюм, флаконът на Made to Measure носи монограма на създателя си – основателя на компанията Guccio Gucci. Завършекът на флакона е ръчно изработена капачка от метал в златист цвят с форма, която вече е световно известна.